Tuesday, August 30, 2005

I STRUK OWT THE SEID!!!

Shur I gave up a hit but it wus with too owt so hoo cairs?

U may hav notissed that i hav grone a ful bierd. I think it maiks me luk mor entemadateing.

Monday, August 29, 2005

GRATE NOOS

Ther is a hurrycain in alalanta so the gaem has bin raned owt and mite be raned owt toomoroh to. Thet menes ther wil be a duble heder and may be 2 duble heders. Then theyl hav to let me pich.

The onley problum is thet my shipmint of sawsajes frum Milwawkey has bin delaid an sumwun los my luguje with the pakaje i tuk on the plain. I cant liv on oscur mayur aloan here pepul!

Saturday, August 27, 2005

I WANT TO PICH

THIS IS A HOAMCUMING FOR ME AND BOBY WONT LET ME PICH. ITS NOT FARE. I PROBLY WOODENT HAV BLOAN A FOR RUN LEDE BUT HEARS FARMS WORTH TO PICH THE NINETH. I AM VARY BITER.

Friday, August 26, 2005

OW MY HED

U MAEY HAV NOTISSED THAT I DIDNT PICH TONITE. PARTLEY THIS IS B-CAWS THAY DIDNT NEDE ME BUT ALSO B-CAWS I GOT RILLY DRUNCK LAST NITE ON PAPS BLU RIBON. ATLEEST AT 1ST IT WUS PAPS BUT THEN I THENK IT WAS OL MILWALKEY AND THEN IT WAS MILWALKEYS BEST AND I DONT REMIMBER MUCH AFER THAT.

Thursday, August 25, 2005

IM HOME!!!

IM BAK IN MILWAWKEY WHER I PICHED THE LAST 2 YERS. THEY LUV ME HEER!!!!!!

I THINK THAT MY PROBLUMS ARE B-CAUS IM NOT GETING FED LIEK I WUS IN MIWAWKEY. U JUS CANT GIT SAWSAJES LIEK U CAN IN MILWAWKEY IN ATLANANA. SO I AM STOKING UP ON SAWSAJE WILE I AM HEER. I HAV ALLREDY ETEN 13 SAWSAJES.



U BETTER RUN OR ILL GIT U!!!!

Saturday, August 20, 2005

JOEY DA VINE

HE WUS THE #1 DRAF PIK BUT HE GAIVE UP A GRAN SLAM!!! MY 3RUN HOMR DUSNT LUK SO BAD NOW DUS IT?!?!?

Friday, August 19, 2005

WE PROBLEY WULDVE LOST ENNYWAY

UTHER THEN THAT I HAVE NO COMMINT.

Wednesday, August 17, 2005

CLOS TO YOU

(SORY I RILLY LIKE THE CARPINTARS.)

I didnt git to clos the agme tonite becaus it was 10--2 but i did pich the nineth ining. Shur i gave up a hit + i hit a guey but i got an other duble play wich is my game!!! Im praticly all redy the closur.

Tuesday, August 16, 2005

MY TIME IS NERE

REETSMAH SUX!!!!

He caem in + alowed 3 runs to blo the save. I caem in w/bazes loded and got 2 grouned bals inc. a duble play. I WIL BE THE CLOSRE AGIAN SOUN!!!!!!!

Saturday, August 13, 2005

RETRUN OFTHE SETUPDAN

I PICHED THE 8ITH INING TODAY + I GOT A HOLD. YEH I LET THE 1IRST MAN ON A WAKL BUT THEN I GOTA DUBLE PLAY 2 GIT OUT OFIT. I NOW WAT IM DOIGN!!!!

Thursday, August 11, 2005

UNFARE

I jus piched in the aighth ining an gaive up a cuple hits with to outs Bobbey braught in Fostur hwo gaive up a hitto scor a run. But i git charjed with the run its not fare. An my agnent isnt reterning my cals.

Jeff Franker

Howcum evreybody is al xcited abowt Jeff franker wen no body wus xcited abowt me wen i cum to Alanta? I wus a ahlstar las yeer + wut has franker evr dun bfor now? Peepol ar meen.

Im gona chainje that tho. Iam gon hav my angent cal Espn abowt my ideah 4 a sho. I wil callit Kolb pizza + it wil be abowt me findin the best pizza N evr sity N the majer leges. Tho I rilly liek dominoes jus fine.

Wednesday, August 10, 2005

SEE?!?!? SEE?!?!?!?!?!?!?!??????????????????????

I CAME IN AN PICHED THE TENNTH INING AFTER REETSMAH BLUE THE GAME AND I GOT THEM 123! FARMS WORTH IS SESPINDED FOR FITING AND BOIUR IS A ROOKY AND REETSMA AND BRAUER HAS BIN BAD SOE I SHUD B THE CLOSUR!!!!!!!!!!

ON STRIKE AGIN

I AMNOT GOIN TO UP DATE THIS BOLG UN TIL I GIT TO PICH AGIN. I DIDNT EVIN GIT 2 PICH WITHA 6 RUN LEDE L. NITE. I CANT B WORS THEN BRAUER IS RITE NOW.


Tuesday, August 02, 2005

TAKE THAT

I piched an ining tonite and gave up a hit but i got a duble play 2 git out ofit. Farms Worth gave up a hit to and he didnt get a duble play so im beter then him so ther.